Gyakori kérdések

Hány fő fér el a vendégházban?

Vendégházunk 14 fő részére biztosít kényelmes szálláshelyet. 

Mikor lehet érkezni és mikor kell elhagyni a szállást?

Ez előzetes egyeztetés kérdése. Ha nincs szoros turnusváltás, akkor nem szükséges 11:00-kor elhagyni a szállást. Érkezni a megbeszélt napon egyeztetés szerint bármikor lehet.

Fizethetünk SZÉP kártyával?

Igen, elfogadjuk mindhárom szolgáltató SZÉP kártyáját.

Facebook

Program ajánló

Számtalan kikapcsolódási lehetőség

Vendégházunk a gyönyörű Hortobágyi nemzeti Park mellett helyezkedik el, a szobák kényelmesek és frissen felújítottak, a vendégházban és környékén pedig számtalan kikapcsolódási lehetőség várja.

Programok a környéken

A vendégház kertje az aktív kikapcsolódás szerelmeseinek kedvez: itt pingpongozhat, tollasozhat, a gyermekeket pedig játszótér várja. A környék szintén számos kikapcsolódási lehetőséget kínál: elmehetnek kirándulni, sétakocsikázni, horgászni, vagy végignézhetik a környékbeli múzeumokat. Akár párjával, akár családjával érkezne hozzánk, szeretettel várjuk.

Gyermekbarát szolgáltatások

Szállodánk különböző rendezvények, például csapatépítő tréningek, illetve esküvők megtartására is alkalmas; ehhez különtermet is biztosítunk. Gyermekbarát szolgáltatásaink – gyermekmegőrző képzett és gyakorlott óvópedagógusokkal, játszótér, etetőszék, a szállás 4 év alatt ingyenes – jóvoltából a legkisebb vendégek is jól fogják érezni magukat nálunk.

Foglaljon szobát most!

Ha valódi kikapcsolódásra vágyik, ne keressen tovább, inkább foglaljon szobát most egyszerűen, a Szobafoglalás/Kapcsolat menüpontban található űrlap kitöltésével!